Informatiebijeenkomst Opscholingstraject bevoegdheid groepsleerkracht onderbouw vmbo basis/kader

donderdag 23 mei 2019, 16:30 uur tot 18:00 uur - NHL Stenden Hogeschool Groningen

Heb jij je pabo-diploma en wil je de bevoegdheid ‘groepsleerkracht onderbouw vmbo basis/kader’ behalen? Schrijf je dan in voor het Opscholingstraject groepsleerkracht onderbouw vmbo basis/kader. Het opscholingstraject is bedoeld voor pabogediplomeerden en afgestudeerden van de pedagogische academie. Het is van belang dat je werkzaam bent in de onderbouw vmbo basis/kader of in het voorbereidend speciaal onderwijs en werkt met deze doelgroep.

​Na het opscholingstraject ben je inzetbaar en bevoegd voor rekenen/wiskunde, Nederlands en het gekozen vak of de vakken uit de profielkeuze. Bij voldoende deelname start er een derde groep in Groningen en/of Leeuwarden in september 2019.

Bevoegd na ontvangst Certificaat
Inmiddels hebben zo’n 800 pabo-gediplomeerden het certificaat ‘Groepsleerkracht onderbouw vmbo basis- en kaderberoepsgerichte leerwegen’ behaald. Een pabo-gediplomeerde is bevoegd vanaf het moment dat het certificaat is behaald. De bevoegdheid is persoonsgebonden en niet gerelateerd aan de school waar een pabo-gediplomeerde werkzaam is. Lees hier meer.

Informatiebijeenkomst over het Opscholingstraject groepsleerkracht onderbouw vmbo basis/kader

Wij informeren je over de mogelijkheden om in een opleidingstraject van 30 studiepunten te werken naar een bevoegdheid als groepsleerkracht in de onderbouw van het vmbo basis/kader.

Datum en locatie

De informatiebijeenkomst over het Opscholingstraject groepsleerkracht onderbouw vmbo basis/kader vindt plaats in Groningen - NHL Stenden Hogeschool, Eemsgolaan 17, 9727 DW Groningen - op donderdag 23 mei 2019.

Tijd

Vanaf 16.30 uur inloop met gelegenheid voor persoonlijke vragen.
Van 17.00 tot 18.00 uur presentatie en voorlichting.

Aanmelden

Wil je aanwezig zijn bij de voorlichtingsbijeenkomst? Meld je dan aan via het aanmeldformulier.