ECNO werkt met ervaren trainer-adviseurs

Onze trainer-adviseurs zijn specialisten in hun vakgebied. De meesten werken al jaren voor het ECNO en hun inzet en enthousiasme werkt aanstekelijk. Onze leermethode kenmerkt zich door een persoonlijke aanpak. De docenten en trainers zijn betrokken bij jouw leerproces en begeleiden je op maat.

De trainer-adviseurs van Building Learning Power zijn:

Anton de Vries

Anton de Vries is senior trainer en adviseur en werkt sinds 2004 bij Stenden Professionals en sinds 2014 bij ECNO. Anton begeleidt scholen bij schoolontwikkelingstrajcten; zijn speerpunten daarbij zijn ‘talentontwikkeling’ en ‘leren’. Vanuit zijn (top)sportachtergrond zet hij samen met professionals teams in beweging waarbij visie, kernwaarden en zelfregulatie belangrijk zijn. 

Klarinske de Roos

Klarinske de Roos is trainer-adviseur bij het ECNO. Zij inspireert leerkrachten om uit hun comfortzone te stappen om de magie te proeven van een leven lang leren, groeien en ontwikkelen. Zij biedt de professionele leerkracht handvatten om op een betekenisvolle en motiverende manier (taal)onderwijs vorm te geven, wat leidt tot zichtbaar betere resultaten.