Algemeen

Ben je op zoek naar een stevige basis voor het uitbreiden van jouw coachvaardigheden? Verschuift jouw rol als docent steeds meer naar de rol van coach van leerlingen, begeleid je startende of ervaren collega’s? Heb je veel ervaring in het voeren van begeleidingsgesprekken en wil je jouw repertoire uitbreiden? Of het nu gaat om het coachend begeleiden van leerlingen, studenten of collega’s, de basis is vergelijkbaar.
Deze opleiding biedt naast het verstevigen van deze basis een uitbreiding van jouw bekwaamheid als coach. De opleiding is gericht op een brede algemene basis als coach, waarin verschillende methoden worden aangereikt. Elke deelnemer krijgt de mogelijkheid om deze brede basis in te zetten voor de eigen doelgroep leerlingen (PO en/of VO), studenten, collega’s of anderen. Na deze opleiding is het mogelijk je verder te verdiepen in een specifiekere richting.

De opleiding bestaat uit 10 contactdagen waarin je verschillende methoden en technieken krijgt aangereikt, gekoppeld aan oefening in jouw eigen praktijk met jouw beoogde doelgroep als coachee/gecoachte.

Nadere informatie over de opleiding, inhoud en opzet volgt medio maart 2019.

 

Studieduur

8 maanden

Contacttijd

10 bijeenkomsten van 7 uur

Locatie

Groningen