Het ECNO is onderdeel van NHL Stenden Hogeschool

Het ECNO is verbonden aan de Academie Vo & Mbo van NHL Stenden Hogeschool. NHL Stenden Hogeschool telt circa 24.000 studenten, meer dan 100 opleidingen, meer dan 2200 medewerkers, een kleine 50 lectoraten en is een levenslustige hogeschool met een stevige ambitie.

Over NHL Stenden Hogeschool

NHL Stenden is een hogeschool met grensverleggend en vindingrijk onderwijs, waar medewerkers én studenten dagelijks hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. Verbinding van onderwijs, onderzoek en werkveld is een belangrijke pijler binnen de nieuwe hogeschool. We zijn een multi-campus hogeschool met een krachtig internationaal profiel. Daarnaast zijn we sterk verankerd in regio’s waar onze locaties in Nederland en in het buitenland te vinden zijn. Bovendien dagen we onze studenten uit om hun grenzen te verleggen, zoals met een stage in het buitenland of een Grand Tour.

De drie zwaartepunten van NHL Stenden Hogeschool zijn:

  1. Vital Regions
  2. Smart Sustainable Industries
  3. Service Economy

De verbindende en innoverende aanpak met het werkveld zijn belangrijke kenmerken die NHL Stenden Hogeschool deelt met het ECNO.

Samenwerking ECNO en Stenden Professionals

Het ECNO werkt intensief samen met Stenden Professionals, het trainings-, advies- en onderzoeksbureau van Stenden Hogeschool. Stenden Professionals werkt voor en met organisaties in verschillende sectoren, waaronder het onderwijs.