Middelbaar beroepsonderwijs

Het debat over onderwijskwaliteit in Nederland leeft volop. Er zijn veel ontwikkelingen binnen het onderwijs en als docent of opleider sta je daar middenin. Het ECNO traint, begeleidt en adviseert jou en jouw school bij deze ontwikkelingen.

Samen werken aan beter onderwijs

Het ECNO is een bekende aanbieder van educatieve trajecten voor onderwijsinstellingen in Noord-Nederland. We weten wat er speelt in het werkveld en zetten onze jarenlange ervaring in om het onderwijs nog beter te maken.  

De trajecten van het ECNO voor de beroeps- en volwasseneneducatie laten zich indelen in drie thema’s:

  • Management
  • Begeleiding en coaching
  • Onderwijskundige vormgeving

Veel onderwijsprofessionals volgden al een opleiding bij het ECNO. Bijvoorbeeld de opleiding 'Pedagogisch Didactisch Getuigschrift voor docenten' (PDA), de cursus 'Pedagogisch Didactische Aantekening voor instructeurs' (PDA) of de opleiding ‘Rekenspecialist’. Het aanbod is te volgen via open inschrijving, maar alle opleidingen, cursussen en trainingen zijn ook incompany te volgen.

Daarnaast bestaat ons incompany aanbod voor de beroeps- en volwasseneneducatie uit verschillende diensten die we afstemmen op jouw specifieke situatie. Heb je belangstelling voor een thema dat niet op onze website staat? Neem contact met ons op en we ontwikkelen het samen met jou.

Meer informatie

Wil je meer weten over wat het ECNO voor jou of jouw school kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Voor meer informatie of voor het aanvragen van een oriënterend gesprek kun je contact opnemen met het secretariaat via ecno@nhlstenden.com. Bellen kan ook: 06 1710 7281 (Alexander van der Weide, teamleider).