ECNO werkt met ervaren docenten en trainers

Onze docenten en trainers zijn specialisten in hun vakgebied. De meesten werken al jaren voor het ECNO. Onze leermethode kenmerkt zich door een persoonlijke aanpak. De docenten en trainers zijn betrokken bij jouw leerproces en begeleiden je op maat.

De opleiders van de opleiding Beeldbegeleiding zijn:

Nienke Veenstra

Nienke werkt sinds 2003 bij het ECNO als trainer/adviseur, (beeld) coach en supervisor op verschillende niveaus binnen diverse onderwijsorganisaties. Samen met de ander werkt zij vanuit mogelijkheden en kwaliteiten om te komen tot synergie tussen persoonlijke en professionele ontwikkeling, waarbij nieuwe inzichten en ombuigen van handelen in de professionele context ontstaan. Inspireren, enthousiasmeren en verbinden kenmerken haar.
Beeldleren is verweven met al haar werkgerelateerde activiteiten. Nienke heeft een master ’Beeld begeleiden’ en ‘Didactisch Coachen’ opleiding afgerond.

Susanna Blokzijl

Susanna is vele jaren werkzaam in het onderwijs, sinds 2013 als beeldcoach en in 2015 heeft zij de opleiding Didactisch Coachen afgerond. Werken met beeld vanuit kwaliteiten en mensen in hun kracht zetten, zijn voor haar kernwoorden. Beeld is daarbij een krachtig middel om tot een persoonlijke en professionele ontwikkeling te komen.
Sinds 2018 is Susanna als freelancer werkzaam bij het ECNO en bij de VELON geregistreerd als schoolopleider in 2018.