ECNO en Stenden Professionals werken met ervaren trainers en docenten

Onze docenten en trainers zijn specialisten in hun vakgebied. De meesten werken al jaren voor het ECNO en Stenden Professionals en hun inzet en enthousiasme werkt aanstekelijk. Onze leermethode kenmerkt zich door een persoonlijke aanpak. De docenten en trainers zijn betrokken bij jouw leerproces en begeleiden je op maat.

De docenten van de post-hbo-opleiding Intern begeleider

Nienke Veenstra

Nienke Veenstra

Ik participeer als trainer-adviseur, supervisor en coach (met beelden) op verschillende niveaus binnen diverse onderwijsorganisaties. Samen met de ander, werk ik vanuit mogelijkheden en kwaliteiten om te komen tot synergie tussen persoonlijke en professionele ontwikkeling. Inspireren, enthousiasmeren, communiceren (interactie) en coachen met beelden op gepassioneerde wijze kenmerken mij!

Roel Weener

Roel heeft een lange ervaring in het projectmanagement van verschillende landelijke projecten en programma’s in het primair onderwijs. Begonnen als leraar van een basisschool en vervolgens als schoolleider in zowel het regulier als speciaal (basis) onderwijs, heeft hij in 2000 de overstap gemaakt naar werkgeversorganisatie VOS/ABB. In de functie van senior beleidsmedewerker heeft hij daar tot zijn vertrek gewerkt als landelijk projectmanager voor programma’s als wsns plus, wsns-oab, kwaliteit en innovatie, taalpilots oa, borging wsns plus/passend onderwijs etc. In 2007 is hij als zelfstandig onderwijsondernemer verder gegaan als landelijk projectmanager van diverse onderwijsprojecten, programma’s en trajecten gericht op versterking van de kwaliteit van het onderwijs. Roel mede-eigenaar van “WK onderwijsadvies”.