ECNO werkt met ervaren trainers en docenten

Onze docenten en trainers zijn specialisten in hun vakgebied. De meesten werken al jaren voor het ECNO en hun inzet en enthousiasme werkt aanstekelijk. Onze leermethode kenmerkt zich door een persoonlijke aanpak. De docenten en trainers zijn betrokken bij jouw leerproces en begeleiden je op maat.

De docenten van de opleiding PDG voor Docenten

Ella ten Barge

Ella ten Barge

In mijn werk richt ik mij op het onderwijs in de 21ste eeuw met een focus op passie, innovatie, mondiale (media) wereld en verbinding. Mijn aanpak leidt tot nieuwe inzichten en vaardigheden bij individuen en groepen. Hierdoor ontstaan nieuwe keuzemogelijkheden die zowel professioneel als persoonlijk kunnen worden ingezet. Ik breng mensen door mijn deskundigheid, creativiteit en authenticiteit in beweging richting een gewenste situatie.

Berinda de Jong

Berinda de Jong

Onderwijs vormgeven in de 21ste eeuw beleef ik als een reis. In deze trektocht ben ik samen met partners, collega’s en studenten onderweg, waarbij kennis en kunde worden gedeeld en co-creatie zorgt voor passende en verrassende onderwijsvormen. Mijn aandachtsgebieden in steekwoorden: mbo, leerlingbegeleiding, studieloopbaanbegeleider, PDG, PDA, didactiek, pedagogiek en co-creatie.