ECNO werkt met ervaren trainers en docenten

Onze docenten en trainers zijn specialisten in hun vakgebied. De meesten werken al jaren voor het ECNO en hun inzet en enthousiasme werkt aanstekelijk. Onze leermethode kenmerkt zich door een persoonlijke aanpak. De docenten en trainers zijn betrokken bij jouw leerproces en begeleiden je op maat.

De docenten van de cursus PDA voor Instructeurs zijn o.a.:

Ella ten Barge

In mijn werk richt ik mij op het onderwijs in de 21ste eeuw met een focus op passie, innovatie, mondiale (media) wereld en verbinding. Mijn aanpak leidt tot nieuwe inzichten en vaardigheden bij individuen en groepen. Hierdoor ontstaan nieuwe keuzemogelijkheden die zowel professioneel als persoonlijk kunnen worden ingezet. Ik breng mensen door mijn deskundigheid, creativiteit en authenticiteit in beweging richting een gewenste situatie. Ik durf te kijken naar en blijf staan bij het onafwendbare wat bij ontwikkelen ontstaat en zoek zo de grenzen op van het maakbare. Energie en spelen zijn voor mij essentieel.

Karline Malfliet

Als trainer van het ECNO ben ik betrokken bij de opleiding PDA voor instructeurs, module Oplossingsgericht Coachen en SLB trainingen.Twintig jaar ervaring in het (voortgezet en speciaal) onderwijs als docent, zorgcoördinator, RT'er en mentor vormen een goed gevulde rugzak met ervaringen en kennis. Systemisch kijken en TA zijn favoriet door scholing bij o.a. Phoenix, het Bert Hellinger Instituut en Weisfelt&Partners.

Aldert van der Werk

Als trainer ben ik werkzaam in de opleiding PDA en PDG. De veranderende beroepspraktijk van de instructeur, onder invloed van technologische ontwikkelingen, is mijn drijfveer om enthousiaste instructeurs op te leiden voor het prachtige vak van instructeur in de 21ste eeuw in het (v)mbo. Ik ben enthousiast en daag je uit om het beste uit jezelf te halen en nodig je uit om jouw werk mee te nemen in de opleiding. Ik geloof dat niet alleen in kennis, maar ook dat vakmanschap meesterschap is. Heb ruim 27 jaar gewerkt in het mbo onderwijs in verschillende rollen. Mijn aandachtsgebieden zijn actieve didactiek; breinleren en de pedagogische opdracht van het onderwijs.

Erik Spakman

Ik verbind mijn enthousiasme, open blik en organiserend vermogen aan vraagstukken binnen het voortgezet en middelbaar beroepsonderwijs. Ik ga graag samen met onderwijsprofessionals en het werkveld op ontdekkingstocht om het onderwijs te ontwerpen binnen de speelruimte.

Marijke Westerhof

Tjaldo Jongsma