ECNO werkt met ervaren trainers en docenten

Onze docenten en trainers zijn specialisten in hun vakgebied. De meesten werken al jaren voor het ECNO en hun inzet en enthousiasme werkt aanstekelijk. Onze leermethode kenmerkt zich door een persoonlijke aanpak. De docenten en trainers zijn betrokken bij jouw leerproces en begeleiden je op maat.

De docenten van de cursus PDA voor Instructeurs zijn o.a.:

Ella ten Barge

In mijn werk richt ik mij op het onderwijs in de 21ste eeuw met een focus op passie, innovatie, mondiale (media) wereld en verbinding. Mijn aanpak leidt tot nieuwe inzichten en vaardigheden bij individuen en groepen. Hierdoor ontstaan nieuwe keuzemogelijkheden die zowel professioneel als persoonlijk kunnen worden ingezet. Ik breng mensen door mijn deskundigheid, creativiteit en authenticiteit in beweging richting een gewenste situatie.

Karline Malfliet

Als trainer van het ECNO ben ik betrokken bij de opleiding PDA voor instructeurs, module Oplossingsgericht Coachen en SLB trainingen.Twintig jaar ervaring in het (voortgezet en speciaal) onderwijs als docent, zorgcoördinator, RT'er en mentor vormen een goed gevulde rugzak met ervaringen en kennis. Systemisch kijken en TA zijn favoriet door scholing bij o.a. Phoenix, het Bert Hellinger Instituut en Weisfelt&Partners.

Aldert van der Werk

Tjaldo Jongsma