ECNO en PPMO werken met ervaren trainers en docenten

Onze docenten en trainers zijn specialisten in hun vakgebied. De meesten werken al jaren voor het ECNO en PPMO en hun inzet en enthousiasme werkt aanstekelijk. Onze leermethode kenmerkt zich door een persoonlijke aanpak. De docenten en trainers zijn betrokken bij jouw leerproces en begeleiden je op maat.

De leergang Projectmanagement in het onderwijs wordt verzorgd in samenwerking met Kenniscentrum PPMO. Kenniscentrum PPMO is ingeschreven als Onderwijsinstelling in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). PPMO heeft regionale samenwerkingen met ECNO/NHL Stenden Hogeschool, Groningen en IOWO/Radbouduniversiteit, Nijmegen.

De docenten van de leergang Projectmanagement in het onderwijs

PPMO werkt met duale docenten, die deels werkzaam zijn in de onderwijspraktijk als projectleider en deels als docent/cursusleider meerdere keren per jaar opleidingen en trainingen verzorgen. Zo ontstaat een actieve wisselwerking tussen theorie en praktijk in onderwijs context. Tijdens elke cursus komen voorbeelden aan bod van projecten op drie domeinen: strategie en bestuur, onderwijs en innovatie, en bedrijfsvoering.

Duale docenten zijn werkzaam in de verschillende onderwijssectoren PO, VO, MBO, HBO, WO en bij onderwijs ketenpartners zoals gemeenten, (jeugd)zorg en woning-corporaties. Zij delen hun ervaringen met de cursisten en wisselen van gedachten over faal- en succesfactoren in onderwijs projecten.

De docenten van de leergang Projectmanagement in het onderwijs zijn: 

Ir. Hubert Kros MEd, MBA

Drs. Lex van den Nieuwenhuizen BEd

Ir. Clemens Bon CSPM, CMC