Incompany

De leergang Projectmanagement in het onderwijs kan ook incompany worden verzorgd.

Eigen traject

U kunt als school, samenwerkingsverband van scholen of gemeentebestuur het initiatief nemen om een eigen traject te organiseren. Wij kunnen dit eventueel verzorgen op een externe locatie of op de eigen school en stemmen de opleiding zoveel mogelijk af op de specifieke behoefte van de opdrachtgever. Voor een incompanytraject brengen we een offerte uit.

Referenties PPMO

Voor veel scholen mocht PPMO in de afgelopen jaren al vele projectleiders, programma-managers, opdrachtgevers, locatiedirecteuren, teamleiders, docenten, ambulant begeleiders en beleidsmedewerkers opleiden. Wilt u een referent spreken? Neemt u dan contact met ons op!

Kenniscentrum PPMO is ingeschreven als Onderwijsinstelling in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO). PPMO heeft regionale samenwerkingen met ECNO/NHL Stenden Hogeschool, Groningen en met IOWO/Radbouduniversiteit, Nijmegen.

Interesse?

Hebt u interesse in een incompany maatwerktraject van de leergang Projectmanagement in het onderwijs? Bel of mail dan met het secretariaat van het ECNO: 058 251 2900, ecno@nhlstenden.com. We informeren u graag over de mogelijkheden.