Primair Onderwijs

Werk je in het primair onderwijs (PO)? Dan is er een grote kans dat je het ECNO al kent. Bijvoorbeeld van de post-hbo-opleidingen Taalcoördinator, Rekencoördinator en Intern Begeleider. Of van onze grote conferenties voor het PO.

Jarenlange ervaring

Het ECNO is een bekende aanbieder van educatieve trajecten voor onderwijsinstellingen in Noord-Nederland. We weten wat er speelt in het werkveld, kennen de ontwikkelingen en zetten onze jarenlange ervaring in om het onderwijs nog beter te maken.  

Veel onderwijsprofessionals volgden al een opleiding bij het ECNO of bezochten een van onze conferenties. Bijvoorbeeld ‘Lezen: wat werkt echt?’ of ‘Taal en rekenen: wat werkt echt?’. Conferenties waar iedere keer ruim 200 docenten bij aanwezig zijn.

Maar wist je dat we onze opleidingen, cursussen en trainingen ook incompany kunnen verzorgen? Natuurlijk op het gebied van taal en rekenen, maar het ECNO verzorgt ook trajecten die zich richten op opbrengstgericht werken of op audits ter voorbereiding op de inspectie.

Ook verzorgen we incompany trajecten voor overheidsinstellingen, zoals bijvoorbeeld de provincie. Voor Friesland gebeurt dat al, zoals ook de Friese netwerken voor taalcoördinatoren vanuit de provincie worden ondersteund.

Daarnaast is het ECNO betrokken bij ‘School aan Zet’ en de ambitiegesprekken, verzorgen we inspirerende teamdagen en geven we feedback op vergaderingen of andere teambijeenkomsten.

Meer informatie

Wil je meer weten over wat het ECNO voor jou of jouw school kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Voor meer informatie of voor het aanvragen van een oriënterend gesprek kun je contact opnemen met het secretariaat via ecno@nhlstenden.com. Bellen kan ook: 06 1710 7281 (Alexander van der Weide, teamleider).