Voortgezet Onderwijs

Wat is er dynamischer dan werken in het voortgezet onderwijs (VO)? De scholieren zorgen ervoor dat geen dag hetzelfde is. Maar ook het onderwijs zelf is volop in beweging. Het ECNO helpt jou en jouw school bij  deze ontwikkelingen.

Leren en ontwikkelen doe je samen

Het ECNO is een bekende aanbieder van educatieve trajecten voor onderwijsinstellingen in Noord-Nederland. We weten wat er speelt in het werkveld, kennen de ontwikkelingen en zetten onze jarenlange ervaring in om het onderwijs nog beter te maken.  

Het ECNO verzorgt opleidingen, cursussen en trainingen voor o.a. leraren, begeleiders, coördinatoren en leidinggevenden in het onderwijs. Veel onderwijsprofessionals volgden al een opleiding bij het ECNO. Bijvoorbeeld de opleiding ‘Ontwikkelingsgericht begeleiden’ (voorheen Leerlingbegeleiding en decanaat), de opleiding 'Coachen met beelden' of de leergang 'Dynamisch leidinggeven in schoolorganisaties'.

Ook verzorgen we incompany trajecten. Het incompany aanbod voor het voortgezet onderwijs laat zich indelen in drie thema's:

  • Onderwijs
  • Organisatie en human resource development (HRD)
  • Onderzoek

Op het gebied van organisatie en HRD bieden we bijvoorbeeld trajecten voor teamontwikkeling of effectieve teamcommunicatie. Onderzoek kan zich richten op kwaliteitszorg of een MRV-scan.

Meer informatie

Wil je meer weten over wat het ECNO voor jou of jouw school kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Voor meer informatie of voor het aanvragen van een oriënterend gesprek kun je contact opnemen met het secretariaat via ecno@nhlstenden.com. Bellen kan ook: 06 1710 7281 (Alexander van der Weide, teamleider).