ECNO werkt met ervaren trainers en docenten

Onze docenten en trainers zijn specialisten in hun vakgebied. De meesten werken al jaren voor het ECNO en hun inzet en enthousiasme werkt aanstekelijk. Onze leermethode kenmerkt zich door een persoonlijke aanpak. De docenten en trainers zijn betrokken bij jouw leerproces en begeleiden je op maat. 

De opleiders van de opleiding Ontwikkelingsgericht Begeleiden zijn:

Karline Malfliet

Als trainer van het ECNO betrokken bij de opleiding PDA voor instructeurs, module Oplossingsgericht Coachen en SLB trainingen. 20 jaar ervaring in het (voortgezet en speciaal) onderwijs als docent, zorgcoordinator, RT'er en mentor vormen een goed gevulde rugzak met ervaringen en kennis. Systemisch kijken en TA zijn favoriet door scholing bij oa Phoenix, het Bert Hellinger Instituut en Weisfelt&Partners.

Lisanne van Balen

Het begeleiden van groepen en individuele coachtrajecten wordt voor mij betekenisvol als ik een omgeving kan creëren waarin ruimte is voor nieuwsgierigheid, inhoudelijke verdieping, en gezamenlijke ontwikkeling. Vanuit mijn achtergrond als vakdocent, teamleider, coach en opleider heb ik veel vraagstukken gezien, waar we in het onderwijs mee te maken krijgen. Door aanvullende scholing, met name richting coaching, blijf ik mij ontwikkelen om een actieve bijdrage te leveren aan de ontwikkelingen in het onderwijs.