ECNO werkt met ervaren trainers

Onze docenten en trainers zijn specialisten in hun vakgebied. De meesten werken al jaren voor het ECNO en hun inzet en enthousiasme werkt aanstekelijk. Onze leermethode kenmerkt zich door een persoonlijke aanpak. De docenten en trainers zijn betrokken bij jouw leerproces en begeleiden je op maat.

De trainers van de leergang Passend onderwijs door de deur van de klas

Gonnie Niemeijer

Gonnie is vooral werkzaam in het vo en het mbo. Ze heeft veel ervaring en kennis op het gebied van het primaire proces en legt vanuit deze focus altijd de dwarsverbanden met schoolbeleid en schoolontwikkeling. Kenmerkende woorden voor haar manier van werken zijn: verbindend, daadkrachtig, inspirerend en haalbaar. De doelstelling van de school is daarbij altijd het uitgangspunt.

Lisanne van Balen

Lisanne werkt sinds 2010 als trainer en coach bij het ECNO. Vanuit haar ervaring als docent, teamleider en lerarenopleider weet ze goed wat er van de verschillende functies binnen een school wordt verwacht. Ze heeft aandacht voor de verbinding tussen de persoonlijke en de professionele ontwikkeling, waarbij nieuwe inzichten en ander handelen in de dagelijkse praktijk ontstaan.